Sve je spremno za 15. Trofej Podgorice

15. Međunarodni turnir Trofej Podgorice održaće se u crnogorskoj prestonici od 29. marta do 2. aprila. Pravo učešća imaće muškarci u uzrastu mladih (17 i 18 godina). Organizator je Bokserski savez Crne Gore, a tehnički organizator će biti BK Podgorica. Učešće su najavile uglavnom zemlje iz Evrope, ali i Argentina koja će po prvi put učestvovati na ovom turniru. Nastupiće oko 60 takmičara iz deset zemalja.

– Sve je spremno za predstojeći turnir koji će i po masovnosti i po kvalitetu biti jedan od najboljih od kako se sam turnir organizuje. Imaćemo dosta dobrih boksera koji u Podgoricu dolaze kako bi se što bolje pripremili za Evropsko prvenstvo, a koje će se održati u Italiji tokom meseca aprila. Mi imamo nekoliko momaka od kojih možemo očekivati dobre rezultate u budućnosti, pa će ovaj tunrir biti i odlična provera da se vidi gde su u udnosu na svetsku i evropsku konkurenciju – rekao je Dragan Đuričković, sportski direktor nacionalnog saveza.

Reprezentaciju Crne Gore u Podgorici će činiti: 56 kg – Nenad Marković i Edin Alković, 64 kg – Stefan Savković, 75 kg – Milovan Sekulović, 81 kg – Kristijan Drobnjak i Viktor Mihailović. Glavno merenje i eliminacione borbe na programu su 30. marta.

Updated: 26/03/2018 — 10:19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.svetboksa.com Frontier Theme