Dimitrius Andrade moguća zamena za Kanela

WBC/WBA/IBF/IBO svetski šampion u srednjoj kategoriji, Genadi Golovkin (37-0-1, 33KO), možda neće boksovati protiv Meksikanca Saula Alvareza 5. maja, a kako je prvobitno bilo dogovoreno. O tome će završnu reč dati Sportska komisija Nevade. Naime, Saul Alvarez je bio pozitivian na zabranjenu supstancu zvanu Klenbuterol, stoga je kompletan događaj doveden u pitanje.

Tom Lefler, promoter popularnog Kazahstanca, izjavio je da će njegov bokser boksovati 5. maja kako je bilo i planirano, bez obzira da li će u suprotnom uglu biti Kanelo ili neko drugi.

Nakon ove izjave, oglasio se i dvostruki svetski šampion, neporaženi Amerikanac Dimitrius Andrade, koji se nada da će upravo on dobiti šansu da zameni Alvareza.

– Ja sam spreman i voljan da boksujem protiv Golovkina. Smatram da zaslužujem tu priliku i uveren sam da mogu da ga pobedim. Pojedinci smatraju da moje ime ne može da proda karte i donese veliku finansijsku dobit, ali ja ih pitam: Šta su u tom smislu mogli da ponude Marej, Adama, Gil, Monro, Rosado? Niko od top level boksera u srednjoj kategoriji ne želi da boksuje protiv mene, zato se nadam da će Golovkin i njegov tim prihvatiti moju ponudu – rekao je Dimitrius Andrade.

Updated: 27/03/2018 — 09:34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.svetboksa.com Frontier Theme