Prva epizoda „Ad Astra Per Aspera“ premijerno će biti prikazana u četvrtak 08.12. (08. decembra) na Arena Fight televiziji, sa početkom od 21:00!!!

Spojili smo Istok i Zapad u Srbiji!

U formi televizijskog rijaliti programa suprotstavićemo dve najjače svetske MMA škole današnjice – Brazil protiv Dagestana!

Renomirani treneri i borci iz Brazila i Dagestana, uz talentovane borce iz Srbije i regiona, uz pomoć bivših, sadašnjih i budućih UFC boraca, kao i velikih imena trofejnih sportova kod nas, uz legendu UFCa i MMA sporta, Stefana Struva, odmeriće snage u oktagonu na kraju svake epizode.

Tim Brazila predvodi jedan od najboljih stručnjaka parterne borbe u svetu, i jedan od najboljih svetskih MMA menadžera, Marcelo Brigadeiro, dok ekipu Dagestana predvodi šampion Dagestana, kao i svetski kikboks šampion, MMA šampion Rusije, Kamal Magomedov.

Uz gostovanje MMA šampiona dokazanih na svetskoj i evropskoj sceni,  Duška Todorovića, Stefana Sekulića, Predraga Bogdanovića, Stefana Negucića, Slobodana Maksimovića, dokazani borci svetske MMA scene, kao i mladi talentovani borci koji učestvuju u projektu imaće priliku da uče od najboljih i treniraju sa njima, na svom putu ka velikim MMA uspesima.

Gostovanje legendi i šampiona koji su obeležili srpsku košarku, Željka Rebrače i Igora Rakočevića, pomoći će borcima da iz prve ruke nauče šta je potrebno za uspeh svetskih razmera, u svakom sportu.

Proslavljeni glumci, trenutno najpopularniji na našoj filmskoj i pozorišnoj sceni, Miloš Biković i Miloš Petrović Trojpec, biće naši domaćini kroz najveću borilačku priču koju ste imali priliku da ispratite!

U 11 fenomenalnih epizoda,  sa našim učesnicima i gostima, imaćete priliku da zavirite iza scene vrhunskog borilačkog kampa, i da sa njima prođete sve što ovakva priprema za borbe nosi – prijateljstvo i zabavu, ali i krv, suze i znoj, na stazi popločanoj teškim radom i odricanjem, u potrazi za uspehom!

  • Izvor:
  • SBC Revenge

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *