Proteklih dana, ekipa magazina DIREKT boravila je u Sjedinjenim Državama, gde je zabeležila ulazak u kuću slavnih, tri klase najuspešnijih imena iz sveta boksa. Pored brojnih televizija i medija koji su pratili događaj, uključujući FOX, HBO i ESPN, bila je jedina medijska ekipa iz Evrope i ovog dela sveta koja je ispratila ovaj glamurozni događaj.

MPS ekipa je treći dan festivala provela festivalski. Uz povorku boksera i bokserki iz kuće slavnih, podršku mažoretkinja, plesnih škola i orkestara lokalne zajednice, stiglo se i do same svečane ceremonije uvodjenja u kuću slavnih, pa i dodele prstena u „Turning Stone“ kazinu u Kanastoti, Njujorku. 

Podsećanja radi, već prvog i drugog dana pored ekskluzivnih snimaka ostavljanja otisaka novih ‘stanovnika’ Kuće slavnih, ekipa DIREKTA uradila je intervjue sa legendarnim trenerom Aronom Snouelom, predsednikom WBC Mauriciom Suleimaniem i nemačkom bokserkom Reginom Halmich. DIREKT je zabeležio i ekskluzivnu izjavu Leonarda Ellerbe-a osnivača Mejveder promocije i njegovog menadžera, ali i razgovore sa mnogim drugim imenima, poput boksera, bokserskih sudija, menadžera, direktora bokserskih promocija ali i drugim imenima iz svetskog boksa. 

Sve ekskluzivne snimke, izjave i intervjue, publika Arena Sport televizije imaće prilike da isprati narednih dana na Arena kanalima. 

Snimak sa festivala iz Kanastote, NY: 

https://www.instagram.com/reel/CewCfZ8KxXV/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Rasprava Ward-a i Crawforda

Mejvederov govor

Foto: Mega Promotion System

VIDEO: Mega Promotion System

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.