Spektakularna ‘Trilogija’, prijem tri klase u Međunarodnu boksersku Kuću slavnih, zakazana za nedelju, ima brojne uvodne manifestacije. Sve je počelo u petak.

Ekipa Direkta je u Njujorku, gde su već prvog dana, pored ekskluzivnih snimaka ostvaljanja otisaka novih ‘stanovnika’ Kuće slavnih, urađeni intervjui sa legendarnim Aronom Snouelom, čovekom koji je trenirao neka od najvećih boksera svih vremena, Muhameda Alija i Majka Tajsona, i sa Sebastijanom Fundorom, aktuelnim WBC šampionom sveta u polusrednjoj kategoriji.

Američki mediji u šaljivom tonu najavljuju da će Kuća slavnih morati da izgradi još jedno krilo zbog prijema 36 novih članova, za 2020, 2021. i 2022. godinu.

Najzvučnija imena su Flojd Mejveder i Roj Džons Džunior, uz Andrea Vorda, Bernarda Hopkinsa i dve legendarne dame, Lejlu Ali i Kristi Martin. U Njujorku je ukuno 35 novih ‘besmrtnika’ svetskog boksa, nema samo Vladimira Klička, koji je zbog situacije u Ukrajini ostao u Kijevu.

Ceo vikend posvećen je boksu, uz obilje aktivnosti novih članova Kuće slavnih, a ekipa Direkta će iz dana u dan slati materijale iz Sjedinjenih Država, a gledaoci TV Arena Fight videti i specijalne emisije posvećene, po opštem mišljenju, najelitnijem skupu u istoriji boksa.

Ekskluzivni snimci:

Izvor: Mega Promption System

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.