Srpski MMA gladijatori Jurakic i Bojkovic u Pulskoj Areni za FNC7

Trećeg septembra u Pulskoj Areni ove godine, održaće se, kako kažu, najveći MMA spektakl u regionu, a naša dva borca iz Srbije nastaviće put ka dominaciji u svetu MMA.

Marko Bojković i Denis Jurakić ući će u kavez trećeg septembra, a kako njihov trener kaže, imena protivnika otkriće javno u narednom periodu, kako bi ispoštovali pravila organizacije.

„Ako se ne varam, to će sigurno biti najveći MMA event u istoriji našeg regiona. Ja ne znam da li je neko organizovao nešto veće i spektakularnije od onoga što nas čeka 3. septembar u Puli“, kaže Ivan Đorđević Icko, trener Ahilej borilačke akademije.

Denis Jurakić MMA borac koji je već spreman za Pulsku Arenu, kaže da vežba neke nove atraktivne poteze, jer želi da iznenadi publiku.

“ Dok radim meč želim da čujem ovacije iz publike, to obavezno. Bez toga neću ni da radim meč“, kaže Jurakić.

Zvezda regiona u usponu i mlad momak koji je već osvojio srca publike, Marko Bojković bio je nešto oštriji na rečima.

„Pripreme su baš jake, od sledeće nedelje full paket, što kaže Icko. Pet sati dnevno treninga, takvih imamo pet, šest nedelja i onda meč trećeg septembra. Demoliranje narednog protivnika“, kaže Bojković i uverava da je oporavak od povrede skoro pa gotov.

Inače, trećeg septembra u Puli na FNC7, za sada se govori o susretima Ivana Vitasovića protiv Geronimo Dos Santosa, kao i Djanija Barbira i Andija Vrtačića. Priča se, da bi se na pomenutom MMA događaju, mogao pojaviti i srpski MMA borac Djordje Bukvic, ali to za sada još uvek nije zvanično objavljeno.

Video izjave:

Izvor: Mega Promotion System

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *