Selekcija Nebojśe Čurovića gazi ka vrhu!

Svetski kup u Budvi uveliko traje! Obzirom da ovo radimo iz čistog entuzijazma i ne stžemo da izveštavamo na vreme o svim dešavanjima, zamolil smo Nemanju Stolića, trenera reprezentativca Adama Krstovića da nam podeli utiske iz Budve.

„Adam je nastavio pobednički niz i na Jadranskom biseru – Svetskom kupu. Juče je jednoglasnom odlukom pobedio reprezentativca Bugarske. Iskren da budem očekivao sam pobedu, analizirao sam Bugarina gledajuclći snimke njegovih mečeva. Pravi ispit mom bokseru je polufinale sa Kazahstancem u subotu. Očekujem da Krstović da sve od sebe i pokaže da nije slučajno član reprezentacije Srbije.

Ovde je zaista mini svetsko prvenstvo, Kubanci, Rusi, Kazahstanci, šta više da vam kažem. Ambijent nestvaran, atmosfera i mimo ringa kao u snovima. Nikola Ružić i njegov tim rade neverovatnu stvar.

Za sada su obezbeđene tri medalje. Pored Adama Krstovića, Marko Pizurica i Filip Dzida su takođe ušli u polufinale.

Za mene definitivno najveće iznenađenje na turniru priredio je Filip Dzida, momak je ostvario pobede protiv Jermena u osminifinala, a u borbi za medalju pobedio ni manje ni više nego Rusa. Reprezentativca Rusije koji je u predhodnom meču ubedljivo, jednoglasno savladao Kubanca.

Nije reč o poklonjenoj pobedi, otetoj i slično, momak je zaista u egal meču dao više za pobedu i tako napravio veliki iskorak u karijeri.

Pored nji trojice i dve devojke danas se bore za ulazak u finale. Sanja Mitić i Anastasija Bošković boksuju protiv poljakinja u popodnevnom delu programa.“

Istakao je Nemanja Stolić kome se ovom prilikom zahvaljujemo na odvojenom vremenu i sjajnom izveštaju.